Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València acull la meta de la Setmana Ciclista-Volta Comunitat Valenciana Fèmines 2022

Diumenge es produiran talls al trànsit en l’entrada a València per la Ronda Nord i l’avinguda del Mestre Rodrigo

• Plànol de la Volta Ciclista Comunitat Valenciana Fèmines 2022

18/02/2022

València acull, diumenge dia 20, la quarta i última etapa de la Setmana Ciclista-Tornada Comunitat Valenciana Fèmines 2022, una prova que eixirà de Sagunt fins a arribar a la ciutat per la CV-315. Els 25 equips que participen en esta prova, inclosa en el calendari europeu de la Unió Ciclista Internacional (UCI), passaran pel Camí de Moncada i per la Ronda Nord fins a arribar a la meta situada en l'encreuament de l'avinguda Mestre Rodrigo amb la de General Avilés. L'arribada està prevista entre les 14.45 i les 15.20 hores.

 

Talls al trànsit previs

De 09.00 a 19.00 hores es tancarà a la circulació el tram de l’avinguda del Mestre Rodrigo sentit eixida, entre General Avilés i el carrer de La Safor, per al muntatge de la meta. Entre les 14:00 i les 14.30 hores s’efectuaran la resta de talls del recorregut que s’obriran al trànsit conforme al pas de la carrera.

Restriccions a l’estacionament

Estarà prohibit estacionar en ambdós sentits de l’avinguda del Mestre Rodrigo (entre el carrer del Camp de Túria i el carrer de La Safor), així com als carrers d’Amador Martínez Rochina i de Francesc Llosa i Viguer (entre Mestre Rodrigo i Reina Violant) des del dissabte 19 a les 22.00 hores fins al diumenge 20 a les 19.30 hores.

Afeccions al transport públic

Pel que fa a l’EMT, les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte a les afeccions en la secció d’Última Hora de la web, de l’App i en xarxes socials de la mateixa EMT.