S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Policia Local tindrà accés a les càmeres de trànsit

• Càmeres de control de trànsit

21/08/2023

  • L'Ajuntament disposa de 756 cambres i 3.000 detectors de trànsit
  • Es busca reduir els punts negres i millorar el trànsit i la seua seguretat


La Policia Local de València tindrà accés als enregistraments de trànsit de manera immediata des dels dispositius mòbils, per la qual cosa es determina qui té raó o no en produir-se un accident. Amb les càmeres de trànsit, l'Ajuntament pot identificar les vies on se circula amb excés de velocitat i actuar en conseqüència.

L'Ajuntament de València busca, des de l'Àrea de Seguretat i Mobilitat, millorar el trànsit a la ciutat i reduir els seus punts negres. Per a això, disposa de 756 càmeres i 3.000 detectors, i es troba en contacte continu amb el Centre de Gestió de Trànsit, que treballa les 24 hores per a garantir la seguretat als carrers.

El regidor de Seguretat i Mobilitat, Jesús Carbonell, planteja objectius com agilitzar la revisió dels enregistraments de les càmeres de trànsit, situar i reduir els punts negres o detectar possibles “autovies urbanes”. Tot això es realitzarà conjuntament amb la Policia Local, perquè “les seues decisions poden afectar-se mútuament”.

A més, a l'haver-hi un accident, els funcionaris de mobilitat ara tenen accés a la base de dades dels atestats fets per la Policia Local de València, de manera que poden conéixer el lloc i les causes del sinistre.