S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Tres Forques estrena tres nous passos de vianants

Mobilitat Sostenible i Desenvolupament Urbà intenten millorar la connectivitat entre Patraix i Vara de Quart

• La ubicació dels passos s’ha consensuat amb l’associació veïnal de Patraix

18/01/2023

Les Regidories de Mobilitat Sostenible i Desenvolupament Urbà han pintat tres nous passos de vianants al carrer de les Tres Forques per tal de millorar la connectivitat entre els barris de Patraix i Vara de Quart. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha explicat que els nous passos s’han consensuat “colze a colze amb el veïnat i les entitats de Tres Forques per tal d’aconseguir una València que siga amable en tots els seus barris”.
 

El primer pas està ubicat a l’altura del carrer d’Emili Lluch i de l’escola infantil municipal “Solc”. Este pas salva la distància de 183 metres que abans existia entre encreuaments.

El segon està ubicat a l’altura de la cruïlla entre els carrers de Santa Cruz de Tenerife i Fra Juníper Serra, un encreuament que, fins ara, només disposava d’una parada senyalitzada per a vehicles motoritzats i que ara disposarà també de passera per a persones. Finalment, el tercer pas es troba ubicat al centre de dia per a persones majors, a l’altura del carrer de Fontanars dels Alforins.

La ubicació dels passos s’ha consensuat amb l’associació de veïns de Patraix, amb el col·lectiu Colecamins i amb d’altres entitats veïnals de Patraix.