Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El període mitjà de pagament a proveïdors es reduix a 17 dies

Borja Sanjuán recorda que en 2015 l'Ajuntament tardava 57 dies a liquidar les factures

22/07/2021

L'Ajuntament de València ha retallat el període mitjà de pagament als seus proveïdors a 17 dies al juny, segons les dades que la Tresoreria General té previst traslladar demà a la Junta de Govern Local. Borja Sanjuán, regidor d'Hisenda, ha recordat que “en 2015, l'últim any de gestió municipal d'un govern del PP, les factures es liquidaven en 57 dies com a mitjana”.

 

En l'actualitat, l'Ajuntament de València se subjecta estrictament als principis de sostenibilitat financera, entesa com la capacitat per a finançar despeses presents i futurs dins dels límits de dèficit, deute públic i morositat comercial. L'informe que la Tresoreria General sotmetrà a la Junta de Govern Local estima en 17,76 dies el període mitjà de pagament a proveïdors al llarg del mes de juny passat.

“Una xifra que està molt per davall dels 30 dies establits com a període mínim de comprovació i verificació de factures establits”, ha apuntat l'edil, qui ha remarcat que l'Ajuntament “garantix el pagament als seus proveïdors amb la major rapidesa possible perquè els nostres proveïdors puguen comptar amb liquiditat per a fer front a les seues obligacions”.