S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'alcaldessa es reunix amb el pròxim director de Visit València, Tono Franco

• En la trobada han abordat les futures línies estratègiques de la fundació

15/09/2023

  • En la trobada han abordat les futures línies estratègiques de la fundació, amb l'objectiu d'impulsar el turisme de qualitat a la ciutat
  • María José Catalá, que ha subratllat el perfil professional i dilatada experiència de Tono Franco en el sector turístic, ha mostrat la seua confiança que serà un gran gestor

L'alcaldessa de València, María José Catalá, s'ha reunit este divendres amb el pròxim director de la fundació Visit València, Tono Franco. Durant la reunió, han abordat les pròximes línies estratègiques de Visit València per a impulsar el turisme de qualitat a la ciutat. Catalá ha subratllat el perfil professional i dilatada experiència de Tono Franco en el sector turístic i ha mostrat la seua confiança que serà un gran gestor.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, amb especialització en planificació i creixement, és soci fundador i director de l'empresa valenciana Desenvolupament i Investigacions Turístiques S.L. (Globaldit) des de 1992 i de la seua filial a Mèxic Institut de Desenvolupament Turístic Mexicà (Idt) des de 2000, té més de 31 anys d'experiència en la gestió de projectes de consultoria turística.

A més, és expert en el disseny i implantació de polítiques públiques en el sector turístic, ha dirigit més de 400 projectes en els àmbits de la planificació estratègica, el disseny de producte, el màrqueting, la sostenibilitat i la qualitat en empreses i destinacions turístiques.

To Franc ha participat en el disseny de la majoria dels plans estratègics de turisme del govern espanyol des del primer Pla de Competitivitat de Turisme Espanyol (Futures) (1992-1996) fins a les vigents Directrius generals de l'Estratègia de Turisme Sostenible d'Espanya (2019).

En el pla internacional, Franco ha desenvolupat estratègies turístiques nivell país per als Estats Units Mexicans i la República Argentina. Al llarg de la seua trajectòria professional ha desplegat i implantat nombrosos instruments de política turística en matèria de qualitat, innovació, producte, digitalització i sostenibilitat en destins urbans, de sol i platja i rurals, tant a Espanya com a Mèxic i altres països de Llatinoamèrica.

A més del seu perfil de planificador turístic, s'ha implicat des de l'inici de la seua carrera amb el creixement de les pimes turístiques per a les quals ha dissenyat i posat en marxa clubs de producte d'allotjaments i restaurants, acompanyant a centenars d'empreses a Espanya, Mèxic i Colòmbia en el seu camí cap a la millora dels seus nivells de servei.

Des de la seua experiència directa amb destinacions i empreses, així com des de la seua posició de director de la gestió d'expositors i coexpositors de FITUR des de fa 23 anys, Franco coneix en profunditat l'estructura i evolució de la política turística espanyola i de Llatinoamèrica i es manté permanentment atent al pols del sector turístic nacional i internacional.

Tono Franco també compagina la seua activitat en Globaldit amb la direcció de seminaris i la impartició de conferències i és Observador del Comité Tècnic de Normalització 178 de "Ciutats intel·ligents" / Subcomité 5: "Destinacions Turístiques".