S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El regidor d'Urbanisme exigix a la Delegació del Govern un increment d'efectius policials en Casetes Roses

• Imatge d'arxiu de les Casetes Roses

20/09/2023

  • La Comissió d'Urbanisme aprova la creació d'una taula de treball per a abordar solucions concretes davant la multiplicitat de problemes de la zona
  • Juan Giner explica que “hi ha un problema de seguretat ciutadana que s'ha ignorat durant 8 anys, i és hora de començar a treballar”

La Comissió d'Urbanisme ha exigit este matí a la Delegació del Govern “incrementar els efectius d'agents de la Policia Nacional en les Casetes Roses per a lluitar contra els problemes de seguretat ciutadana”, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Juan Giner, després de tractar en esta reunió una moció presentada conjuntament pel PP i Vox, i que ha comptat amb el rebuig del PSPV i Compromís.

Durant la reunió d'esta comissió, també s'ha aprovat la creació d'una taula de treball, amb totes les delegacions implicades, “per a abordar solucions concretes a la multiplicitat de problemes de les Casetes Roses”.

“No podem mirar cap a un altre costat i hem de ser ferms en la nostra petició a la Delegació de Govern perquè s'implique en els problemes de seguretat que s'han ignorat durant 8 anys. És necessari incrementar els efectius de la Policia Nacional i és urgent que tots els implicats ens asseguem per a abordar solucions concretes”, ha assenyalat Juan Giner.

“Ara -ha continuat Juan Giner- ens trobem que els qui no han volgut fer front al problema de la seguretat en les Casetes Roses quan governaven, sembla que els incomoda que s'augmente la presència policial o que li demanem a la Delegació del Govern la seua implicació en este barri. I la nostra política és enfrontar-nos als problemes i buscar solucions”.

Finalment, durant la comissió s'ha recordat que sempre es comptarà amb tots els treballs previs que l'administració i l'Ajuntament de València ja ha realitzat i que s'analitzaran en la taula de treball que es posarà en marxa.