S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Policia Local desplega un dispositiu especial pel pas de la Vuelta pel sud de la ciutat

• Les vies pròximes a la Ciutat de la Justícia i les pedanies del sud poden patir talls puntuals de trànsit (lavuelta.es)

31/08/2023

  • Entre les 14.00 i les 16.30 hores d'este divendres, 1 de setembre, les vies pròximes a la Ciutat de la Justícia i les pedanies de la Torre, Pinedo, el Saler, el Palmar i el Perellonet poden patir talls temporals de trànsit

La Vuelta ciclista passarà este divendres, 1 de setembre, pel terme de València en el marc de la setena etapa, que discorre entre Utiel i Oliva. És per això que, en coincidir el desenvolupament de la prova esportiva amb l'inici del cap de setmana i l'operació especial ‘Retorn de l'estiu’ disposada per la DGT, s'estima que es produïsquen retencions de trànsit en el sud de la ciutat, especialment al voltant de la Ciutat de la Justícia, i les vies que connecten les pedanies de la Torre, Pinedo, el Saler, el Palmar i el Perellonet.

La Policia Local de València, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, ha dissenyat un dispositiu especial amb diferents talls de trànsit en les vies pròximes a l'itinerari de la carrera. Així, està previst que la caravana esportiva, procedent de Torrent, s'endinse a partir de les 14.00 hores en el terme de València per la carretera CV-404 i discórrega per la carretera d'Alba, travesse la pedania de la Torre i creue el nou llit del riu per Josep Soto Micó fins a connectar amb l'avinguda de Fernando Abril Martorell.

Seguidament, els vehicles de la Vuelta continuaran a través del pas inferior per Antonio Ferrandis fins a la rotonda i enfilaran per l'eixida de la V-15 fins a arribar, per la carrera del Riu, a Pinedo i el Saler. Des d'este punt i fins al Perellonet, la Guàrdia Civil de Trànsit es farà càrrec d'efectuar els talls corresponents.

Des de l'organització de la Vuelta advertixen que entre el pas de la caravana i el dels ciclistes poden transcórrer fins a dos hores, segons la velocitat imposada pels equips ciclistes que encapçalen la serp multicolor. És per això que la zona sud de la ciutat, especialment l'entorn de la Ciutat de la Justícia, la Torre, Pinedo, el Saler, el Palmar i el Perellonet, puga patir talls de trànsit entre les 14.00 i les 16.30 hores.