Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Comencen les obres d’urbanització del PAI d’Enginyers

El PAI acaba amb la degradació d’esta zona de buit urbà i la regenera

• Els treballs compten amb un pressupost de 3,4 milions d’euros i es duran a terme en un termini aproximat de 16 mesos

23/09/2021

Han començat les obres d’urbanització del PAI d’Enginyers, per part de SEPES (Entitat Pública empresàrial de Sòl). Este projecte d’adequació urbanística supervisat per l’Àrea de Desenvolupament Urbà dirigida per la vicealcaldessa, Sandra Gómez, urbanitza els terrenys de les antigues casernes d’enginyers del carrer de Sant Vicent.

 

Els terrenys que abasta el PAI són els compresos entre els carrers de Sant Vicent, Uruguai, Francesc Climent i Dolores Alcaide. Actualment formen un buit a la ciutat, i es troba en estat de degradació, per la qual cosa estes actuacions, que van començar ahir dia 22, són necessàries per a la regeneració urbana de la zona.

El PAI inclou un parc en una zona amb escasses zones verdes i permetrà la futura construcció del nou col·legi Sant Àngel de la Guarda que connectarà amb el parc. A més, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va anunciar que SEPES, propietària dels terrenys, destinaran les parcel·les a més de 450 vivendes de protecció pública i de lloguer assequible.

Una vegada finalitzada l’execució de les obres per part de SEPES, l’Ajuntament de València, des de la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana dirigida per la vicealcaldessa, Sandra Gómez, disposarà del solar per a la construcció del nou col·legi Sant Àngel de la Guarda a través del Pla Edificant. El projecte de construcció del col·legi està desenvolupant-se amb la idea que al mateix temps que es dispose del solar urbanitzat, es puguen licitar les obres i edificar el col·legi el més prompte possible.

Els treballs compten amb un pressupost de 3,4 milions d’euros i es duran a terme en un termini aproximat de 16 mesos. Estes actuacions acabaran amb el buit urbà d’esta zona de la ciutat, i donaran lloc a la futura edificación del col·legi Sant Àngel de la Guarda, zones verdes, a més d’un conjunt de més de vivendes de lloguer social. Este PAI també connecta amb els projectes del PAI de Moncayo i el soterrament de les vies del futur bulevard de García Lorca, en el marc d’una gran actuació de regeneració urbana per a la ciutat de València.