S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa i l'associació AJEV s'alien per fomentar la consolidació i la igualtat en l'àmbit empresarial

• L'acord reforça la col·laboració públic-privada

13/09/2023

  • La regidora d'Emprenedoria, Paula Llobet, ha signat un acord de col·laboració amb l'Associació de Joves Empresaris
  • L'objectiu és impulsar la consolidació d'empreses joves i fomentar la igualtat
  • Les accions es concretaran a través de programes com a ‘Operació Consolida’ o ‘AJEV Woman’

La regidora d'Emprenedoria, Formació i Ocupació, Paula Llobet, ha signat hui un conveni de col·laboració amb la presidenta de l'Associació de Joves Empresaris, Paz Navarro García, que formalitza l'acord entre l'Ajuntament i AJEV per a fomentar la consolidació i la igualtat en l'àmbit empresarial. Tal com ha assenyalat la regidora Llobet, “la col·laboració públic-privada és clau per a millorar la competitivitat de les nostres empreses, i en això treballa AJEV, un agent clau en el sistema organitzatiu valencià”.

L'acord busca reforçar les vies de col·laboració entre l'Ajuntament de València i l'Associació de Joves Empresaris/àries de València (AJEV) per a impulsar la consolidació d'empreses joves i permetre'ls afrontar els reptes que planteja l'escenari econòmic actual. Així es va acordar durant la reunió mantinguda setmanes arrere entre la regidora d'Ocupació i Emprenedoria, i la presidenta de l'entitat.

“La col·laboració públic-privada és necessària per a millorar la competitivitat de les nostres empreses, i en això treballa AJEV, un agent clau en el sistema organitzatiu valencià, una entitat que genera oportunitats per als nostres empresaris i empresàries per a impulsar la creació i la consolidació empresarial i dinamitzar el nostre sector econòmic local”, ha manifestat Llobet.

Suport municipal

Per la seua banda, Paz Navarro ha subratllat “l’objectiu fonamental d'AJEV, que és fomentar el creixement i consolidació de les nostres joves empreses valencianes”. Per a això, l'entitat duu a terme programes com els anomenats ‘Operació Consolida’, o ‘AJEV Woman’. “Comptar amb el suport de l'Ajuntament de València demostra que som capaços de generar un impacte real en les nostres empreses i que continuarem fent-lo i aportant valor”, ha afegit Navarro.

‘Operació Consolida’ és un programa formatiu de huit sessions que té la finalitat d’ajudar les empreses a detectar les mancances, problemes i necessitats a través de l'accés a noves fórmules que permeten enriquir els seus negocis. Per la seua banda, ‘AJEV Woman’ és una iniciativa dirigida a fomentar la igualtat empresarial a través de tallers per a potenciar la confiança en les dones empresàries, organitzar trobades amb referents femenins en diferents sectors, i un esdeveniment per a generar el màxim impacte al voltant del poder de l'empatia en l'àmbit de la igualtat.

Juntament amb tot això, la col·laboració preveu també la convocatòria dels Premis AJEV, que busquen “reconéixer, premiar i incentivar la labor i trajectòria dels joves empresaris i empresàries de València i província per a construir i consolidar els seus negocis”.