S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Es publiquen les bases per proveir 77 noves places d'Agent de Policia local i 28 de sergent i sergenta de Bombers

Es podran presentar les sol·licituds en un termini de 20 dies hàbils a partir de la seua publicació en el Butlletí Oficial de l’Estat ( BOE)

• Agents de la PLV posen en un acte celebrat en la central de Avinguda del Cid

06/10/2022

L'Ajuntament de València ha publicat les bases per a la creació de 77 noves places d'Agent de la Policia Local i 28 de sergent i sergenta de bombers. La convocatòria d'agents es convoca el mateix any en el qual han començat a treballar els i les 234 agents de la qual ha sigut la major promoció de policies locals dels últims 25 anys, que també ha sigut la que més dones ha incorporat. Quant al cos de bombers, esta convocatòria completa la que està en marxa, en la qual es proveirà 66 de bombers i bomberes i 65 de caporals.

 

Tal com ha indicat la regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario “reforçar les plantilles dels cossos de seguretat i emergències municipals ha sigut una de les prioritats d'este govern, que s'ha concretat en la convocatòria de places en cada oferta d'ocupació pública i ara amb la publicació de les bases d'estes noves places”

Per la seua bandael regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha afirmat que” una ciutat com la nostra necessita una forta inversió en personal i en equipament com la que estem realitzant. Per fi estem en unes bones xifres policies i bombers per habitant, per damunt de les principals capitals del país”

Les 77 places d'Agent de la Policia Local provenen de l'oferta d'ocupació pública de 2020 (56) i de 2021 (21), que s'han ajuntat en una sola convocatòria per millorar l'eficàcia, l'eficiència i l'economia del procediment. D'elles 59 estan destinades al torn lliure, per la qual cosa es pot presentar qualsevol persona que complisca les condicions que marquen les bases, i 18 al torn de mobilitat, a les quals només poden accedir agents que tinguen plaça en propietat en un altre municipi.

Quant a les 28 places de sergent i sergenta de Bombers, estes provenen, igualment, de l'oferta d'ocupació pública de 2019 (13) i de 2020 (15), de les quals 19 estan destinades a promoció interna, i es proveiran mitjançant un procediment de concurs oposició i 9 al torn de mobilitat, mitjançant concurs. Si hi ha places de mobilitat que queden vacants, se sumaran a les oferides per promoció interna.

Hui s'han publicat les bases de les convocatòries en les quals apareix el nombre de places convocades, els requisits que han de complir els aspirants i el procediment que seguirà cadascuna de les convocatòries. Es podran presentar les sol·licituds en un termini de 20 dies hàbils a partir de la seua publicació en el Boletín Oficial del Estado (BOE).

Recursos multimèdia

1006 Notario. Plaçes PLV i BombersVLC
1006 Notario. Plaçes PLV i BombersVLC