S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El CAES presta 42 servicis d'acolliment a persones sense llar durant este cap de setmana

• El Centre d'Atenció d'Emergències Socials de l'Ajuntament està gestionat per Creu Roja

04/09/2023

  • El Centre d'Atenció d'Emergències Socials (CAES) de l'Ajuntament ha realitzat a 34 homes i 8 dones
  • La regidora Marta Torrado explica que esta nit es torna a obrir el servici habilitat divendres davant la preemergència per fortes pluges

El Centre d'Atenció d'Emergències Socials (CAUS) de l'Ajuntament de València, situat al carrer de Santa Cruz de Tenerife i gestionat per Creu Roja, ha estat obert davant la preemergència per DANA (depressió aïllada en nivells alts) que s'esperava per al passat cap de setmana i que, segons les previsions, afectava la Comunitat Valenciana el dissabte a la vesprada i sobretot, el diumenge de matinada i al matí. I durant eixe període de temps, concretament, durant la nit del dissabte al diumenge, ha atés 15 homes i 4 dones sense llar; mentre que de diumenge a dilluns van pernoctar en esta dotació social 4 dones i 19 homes.

Este servici, que ha proporcionat recer, beguda i aliments als qui no disposaven d'un lloc adequat davant les intenses precipitacions anunciades, ha estat atés per quatre persones, dos d'elles voluntàries. Pel que respecta a les atencions realitzades, s'han servit 19 sopars i altres tant desdejunis.

La regidora de l'Àrea de Benestar Social, Marta Torrado, ha facilitat estes dades i ha recordat “la importància d'este recurs”, que també es va habilitar durant l'última onada de calor patida a la ciutat el mes d'agost per a atendre les persones sense llar, i que hui, dilluns, tornarà a obrir les seues portes a les 20 hores.