S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El concejal Jesús Carbonell dona el tret d'eixida a la Setmana de la Mobilitat 2023

• La convocatòria d'enguany se celebra sota el lema “Junts estalviem energia Combina i mou-te

16/09/2023

  • El regidor ha visitat l'exposició de cotxes i motos antics de la Policia Local que es pot veure en la plaça de l'Ajuntament
  • La convocatòria d'enguany se celebra sota el lema “Junts estalviem energia Combina i mou-te!"
  • El divendres 22 se celebra el Dia Sense Cotxe, i l'accés als autobusos de l'EMT serà totalment gratuït

El regidor de Seguretat i Mobilitat, Jesús Carbonell, ha visitat este matí l'exposició de cotxes i motos antics de la Policia Local, amb la qual València arranca enguany la Setmana Europea de la Mobilitat. Des de les dos regidories s'ha elaborat un ampli programa d'activitats, que inclou nombroses propostes per a tots els públics, des de tallers per a xiquets, a jornades de portes obertes; i especialment, el divendres 22, que se celebra el Dia Sense Automòbil, i en el qual l'accés a l'EMT serà completament gratuït.

Carbonell ha subratllat la importància de sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis que té l'ús dels transports més sostenibles, com l'autobús, per al medi ambient i la salut. En esta ocasió, la Setmana Europea de la Mobilitat se celebra sota el lema “Junts estalviem energia Combina i mou-te!".

Entre els dies 16 al 22 del mes en curs, València se suma a esta convocatòria europea, que es desenvolupa en dos escenaris principals: els jardins del Real (Vivers) i la plaça de l'Ajuntament, on els ciutadans podran disfrutar de nombroses activitats. Des d'este cap de setmana, i fins al dia 22, als Jardins de Vivers es desenvoluparan tallers i jocs sobre educació viària i mobilitat responsable; mentre que en la plaça de l'Ajuntament s'ha obert l'exposició de cotxes i motos antigues de la Policia Local. A més, durant tota la setmana es podrà visitar el Centre de Gestió de Trànsit de l'Ajuntament de València, en unes jornades de portes obertes.

Finalment, l'element central de la Setmana Europea de la Mobilitat serà el dia Mundial sense Cotxes, que se celebra el divendres 22, amb l'objectiu principal de promoure l'ús del transport públic i sostenible. Tal com ha explicat el regidor Carbonell, “volem que els ciutadans que ja ens coneixen, i els que no, deixen el cotxe a casa perquè puguen comprovar els innombrables avantatges per a la salut i per al medi ambient del transport sostenible”.

Recursos multimèdia

Jesús Carbonell