RAQUEL LÓPEZ HILOS QUE TEJEN MITOS - València

null RAQUEL LÓPEZ HILOS QUE TEJEN MITOS

Tornar

RAQUEL LÓPEZ HILOS QUE TEJEN MITOS

TEATRE CÍRCULO BENIMACLET

DATA: 29 d’abr. 2021 - 29 d’abr. 2021
HORARI: A les 19:00 h
PREU: General 11 €
LLOC: Teatro Círculo

FILS QUE TIXEN MITES, històries que s'entremesclen pel capritx dels déus, destins que ningú sap qui els maneja.


Caldrà fer ús dels cinc sentits (o més), de la imaginació i de les diferents creences de cadascun per a entrellucar el significat (sovint irracional) d'aquests relats esdevinguts abans de la història escrita.

Fils que uneixen el passat, el present i el futur.

Ariadna és filla de *Minos i *Pasifae, reis de Creta. Té un germà mig bou, el Minotaure, i un altre que mor assassinat a Atenes, *Andrógeo.

Aquest tràgic succés desencadena una guerra que acabarà amb un gran càstig, un tribut que els atenesos hauran de pagar a canvi de la pau.

D'altra banda, Teseu és fill Egeu, rei d'Atenes, que, després d'un ardu i perillós viatge, es retroba amb el seu pare. El xic, al saber la desgràcia que pesa sobre els més joves de la ciutat, s'ofereix voluntari i viatja fins a l'illa de Creta amb el ferm propòsit de donar mort al monstre.

Res més arribar al port, Ariadna veu a Teseu i s'enamora d'ell. Per a salvar-li la vida, la jove segueix els consells de Dèdal —el constructor del Laberint en el qual s'oculta el Minotaure— i ajuda al seu enamorat a véncer a canvi d'una promesa.

Però abans d'arribar a aquest punt, la història ens conta que van succeir moltes altres desventures. Sí, Ariadna, Teseu i el Minotaure són els protagonistes principals, però tenen pares i, sobretot, mares.

 

Consulte ací per a més informació