S'està cercant, espereu....

Infociudad - TEATRE EL MUSICAL - València

TEATRE EL MUSICAL

Fatxada Teatre El Musical

 

El Musical està construït en el que antigament era el teatre que després es va convertir en el cine Musical del Cabanyal-Canyamelar. La porta principal d'entrada és la més alta de la ciutat de València.

El Teatre El Musical recupera la seua essència com a espai cultural públic en esta nova etapa de gestió directa municipal per part de l’ajuntament de València.

Perquè a partir d’ara el TEM serà un centre cultural al servici del barri i de les seues associacions, un laboratori d’escena que també oferirà tallers i activitats participatives, un motor cultural per al Cabanyal i tota València, amb una programació de primeríssim nivell , un espai cultural per a totes i per a tots.

Servicis: El Musical disposa de sala propia d’assajos, camerinos individuals i col.lectius, vestíbul de dimensions adequades per a determinades manifestacions artístiques, i diverses aules, que prèvia petició i amb uns requisits determinats poden ser utilitzades fora d’horari de cap de setmana.

|
Interior Teatre El Musical

Aforament: 403 butaques

Mesures escenari: 11 x 8 metres

< strong>Horari de taquilles: dimecres, dijous i divendres de 17.00 a 20.00 h. Els dissabtes i diumenges de 17.00 a 22.00 hores.

|

Més informació en la página web del Teatre El Musical

Ubicació

PL ROSARIO , 3

46011 VALENCIA

Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: