S'està cercant, espereu....

Infociudad - MUSEU DE LA CIUTAT - València

MUSEU DE LA CIUTAT

HORARI:
- Dimarts a dissabte, de 10.00 a 19.00 hores.
- Diumenges i festius, de 10.00 a 15.00 hores.
Tancat: dilluns, 1 i 6 de gener, 1 de maig i 24, 24 i 31 de desembre.

VENDA D'ENTRADES

Normes per al personal educador de museus i guies de turisme en els museus i monuments de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals.

VISITES GUIADES I OFERTA EDUCATIVA:

|

Ubicació

PL. ARZOBISPO , 3

46003 VALENCIA

museo ciudad.jpg

Aparcament

No hi ha places reservades.


Serveis

No disposa de lavabos per a persones amb mobilitat reduïda


Accés

Escaló de 4,5cm. a la part exterior i 10cm a la part interior. Es travessa un xicotet pati empedrat i per mitjà d'una rampa de pendent del 14% enfront de la porta doble de 90 cm. envidrada, se salva el desnivell de la planta baixa per a accedir a recepció.


Mobilitat vertical

El Museu consta de dos edificis annexos: 1.Antic palau del Marqués de Campo de tres plantes amb dos àtics comunicades per escales i ascensor practicable amb passamans i informació visual que accedix a tota la part antiga excepte els dos àtics. 2. Ampliació nova annexa de quatre plantes comunicades per escales i que es connecta amb la part antiga per mitjà de rampa amb pendent de 12% a la Primera Planta.


Sales

Saló d'actes a la planta baixa d'ampliació nova de l'edifici l'accés de la qual és per mitjà de dos rampes de pendent d'11% i 9%. Sense places reservades però amb espai habilitat en part posterior del saló. Part antiga amb recorregut interior accessible excepte els dos àtics amb accés només per escales. En l'ampliació nova annexa les plantes primera, segona i tercera comunicades per mitjà de rampes amb pendent de 10% amb altiplans intermedis.


Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: