S'està cercant, espereu....

Infociudad - MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS - València

MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS

HORARI:

De dimarts a dissabtes i festius: de 10.00 a 19.00 hores.

Tancat: dilluns, 1 i 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.

 

 

|

El Museu de Ciències Naturals, de titularitat municipal, es troba ubicat en l'antic restaurant de Vivers, obra racionalista de l'arquitecte Luis Gay, restaurat i adaptat com a centre per a la conservació, estudi i difusió del ric patrimoni científic i natural de València.

És un museu altament didàctic que permet admirar conjunts d'obres tan importants com la col·lecció Botet, la millor mostra de fòssils d'Amèrica del Sud de tot Europa. A més, el museu organitza exposicions temporals i cicles de conferències en què es combina rigor i amenitat.

El Museu de Ciències Naturals és una antiga aspiració municipal, que ja en 1902 va acordar la seua construcció, per a mostrar a tots els ciutadans la importància científica de València i les seues valuoses col·leccions.

Dividit en quatre seccions, el museu permet un recorregut pel saber i la història natural, cuidant especialment aquells continguts que fan referència a la Comunitat Valenciana. S'ha procurat triar molt bé les peces i els muntatges -hi ha des d'una reproducció d'una Cova prehistòrica fins una reconstrucció de l'estudi de Ramón i Cajal, premi Nobel de medicina, passant per un audiovisual sobre els més importants científics valencians-, perquè l'excés de material no impedira captar la importància dels elements presentats i al mateix temps es mantinguera un discurs complet del que es vol mostrar.

Mes informació sobre accesibilitat

 

 

|

Més informació en www.valencia.es

Web de cultura Targeta València Tourist Car

Ubicació

GENERAL ÉLIO (Jardines de Viveros) , S/N

46010 VALENCIA

DSCN1224b.JPG

Aparcament

Una Plaça reservada al C/ del Pintor Genaro Lahuerta. Dos places reservades a la Pl. d'Àvila.


Serveis

Lavabo adaptat a la planta baixa.


Accés

Escales de sis escalons de 16 cm. d'altura cada un o rampa amb pendent de 9,8%. Portes dobles de 3,30 m. d'obertura manual lleugera.


Mobilitat vertical

Edifici de dos plantes comunicades per escales i ascensor adaptat amb passamans i informació visual i braille.


Sales

A la planta primera l'accés a una sala per rampes amb pendent de 5% i 10%. Sales amb recorregut interior accessible. Sala de projeccions amb dos places reservades en primera fila.


Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: