S'està cercant, espereu....

CURS ON LINE. INTRODUCCIÓ A L’ART FLORAL SOSTENIBLE - València

Aficionats

Vés enrere CURS ON LINE. INTRODUCCIÓ A L’ART FLORAL SOSTENIBLE

Tornar

Desde 16 de gen. 2023 - 00:00:00 fins 26 de febr. 2023 - 00:00:00

Horari: Clase en línea miércoles de 17.00 a 19.00
Dirigit a: Dirigit al públic en general, major de 16 anys. Cursos destinats a persones interessades a adquirir coneixements en l'àmbit de la gestió de zones verdes i de l'ecologia urbana..
Lloc d'impartició: Plataforma de teleformació de l’Escola Municipal de Jardineria del OAM de Parcs, Jardins i Biodiversitat Urbana. www.escolajardineriavalencia.es
Classes teòriques:
Pràctiques de jardí:
Preu Matricula: Gratuït
Mensualitats:
Observacions:

Observacions: DIMECRES de 17.00 a 19.00 hores
Matricula: Preinscripció en https://forms.gle/T9BeAdBgcZhg8Qzt9    
Hores: 20 hores d'estudi estimat
Participants: 20
Els cursos estan organitzats amb l'objectiu que l'alumnat puga realitzar les activitats i exercicis proposats de manera asíncrona, adaptant-se a les dates d'obertura de mòduls i dates límit de lliurament.
La preinscripció als cursos es realitzarà per ordre d'entrada de les sol·licituds, en cas d'un alt nombre de persones sol·licitants, únicament es podran realitzar dos cursos per participant i semestre. La realització de cadascun dels cursos queda supeditada al nombre de sol·licituds rebudes.
La Formació que s'imparteix en aquests cursos a distància és un ensenyament No Formal. És necessari complir els requisits marcats en la guia didàctica per a poder accedir a l'avaluació dels estudis realitzats. En superar les activitats proposades en el curs s'expedeix un DIPLOMA ACREDITATIU D'APROFITAMENT.