S'està cercant, espereu....

¡Ay, Europa! - Colectivo Fango - València

¡Ay, Europa! - Colectivo Fango

Estàs en:

europa
Temporada 2023-2024
Dates 9 i 10 febrer 2024
Horari 20:00 h
Durada 60 min
Aforament 50
Gènere Teatre
Preu 10 euros

¡Ay, Europa! - Colectivo Fango

En esta performance itinerant, Colectivo Fango intervé diferents espais del TEM Teatre El Musical. 

Des del púlpit, ens rebrà un polític amb deliri de grandesa; dins, s'imposaran altres realitats, la de les saetes, els epis i els rituals sagrats. En estos temps foscos, on està el sol? 

El poder supremacista, la immigració, les xarxes socials, les guerres, un exèrcit de nano-robots, els himnes, Aylan... Tots som iguals davant una pandèmia, però tots som iguals davant la mort? I si no podem guardar distància? Es va acabar? Quin sentit té esta performance? Val la pena? 
 

Fitxa artística: 

Trigo Gómez, Manuel Minaya, Teresa Rivera

Direcció: Camilo Vásquez

Direcció tècnica i il.luminació: Juan Miguel Alcarria

Foto: david Sirvent Lopez

Premsa: DyP Comunicación

Producció: Goethe Institut 

MASSTERCLASS MÁS ES MÁS
Dia: Dissabte 10 de febrer 
Horari: 11.30-14.30 h
Aforament: 18 persones màxim com a participants 
Dirigit a PROFESSIONALS de les arts escèniques
Espai: Sala d'assajos de Teatre El Musical

Inscripcions fins al 7 de febrer a les 12 h

Sinopsi: Amb este laboratori de creació escènica, us convidem durant una jornada a formar part d'una banda tan gran com efímera; una banda extravertida, impúdica i incontinent.
Seran 3 hores on un grup d'artistes puguem rebel·lar-nos/revelar-nos i entendre que tot és susceptible de ser comptat, que tot pot ser dramatúrgia, fins a la llista de la compra.
Ser una banda que solte la premissa del “menys és més” i maximitze tot el que li interpel·la fins a fracturar-ho. Us proposem un exploratori de l'excés, l'excés com a eina creativa i com a resposta a este present on tot ha de ser contingut i “natural”.
En este exploratori l'incorrecte ocuparà un lloc nuclear i passar-se habilitarà noves maneres de comptar i d'explicar-nos.
Dirigit a artistes en general - actrius, actors, ballarins/as, directors/as, dramaturgs/as i tota persona interessada en la creació escènica, que vulga obrir i qüestionar, a partir d'una investigació actoral, els seus processos artístics.
La metodologia de treball serà la desenvolupada en Colectivo Fango.

INSCRIPCIONS LAB AÇÍ